Stangeland Trafikkskole AS

Kontakt oss for Dyktig Kjøreopplæring!

Våre siste nyheter

Viktig info til deg som er elev hos oss! Vi har åpent nå!

Vi skal huske at vi skal følge smittevernkravene som gjelder for andre virksomheter med en-til-en-kontakt. Med om smittevernkravene kan du lese her https://helsenorge.no/

Les mer

Litt om kjøreopplæring

Øvingskjøring kan finne sted to år før alderskravet til førerkortet men ikke tidligere enn 15 år. Våre dyktige og blide lærere følger opplæringsplanene fra Vegdirektoratet og lager et effektivt opplegg for deg.

Les mer

STS veldig fonyød elever

Kontakt oss

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Stangeland Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Stangeland Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn